Bli medlem!


Som medlem bidrar du till att göra skoltiden roligare. Alla pengar som betalas in till föreningen går oavkortat till våra ungdomar. De bjuds på glass vid skolstarten och pepparkaka vid jul. Vi bidrar bl a till att alla kan åka på lägerskola i åk 7, till Stockholm i åk 8 och på teaterresa i åk 9.

Du sätter in 100kr per familj och år på bankgiro 5087-2258. Vid inbetalningen anger du namn på barnet eller barnen som du har på Högelidsskolan.

Förslag till aktiviteter

Vi i styrelsen tar gärna emot förslag till aktiviteter som föräldraföreningen kan bidra till eller arrangera. Samarbetet mellan hemmen och skolan är avgörande och här fungerar vi som en viktig länk.

Höstens skolstart

Representanter från Högelidsskolans föräldraförening 7-9 brukar vid skolstarten göra ett besök på skolan. Vi informerar om vår verksamhet och delar ut inbetalningskort. Varje klass ska också utse en ordinarie och en ställföreträdande klassrepresentant. Dessa kallas till föräldraföreningens möten och delar problem och önskemål från klassen eller föräldrarna med föreningen.   Hem


  Bli medlem


  Styrelsen

 

  Möten


  Årsmöte


  Nyheter